Pomorski fakultet Kotor, 04.04.2020

Čestitka povodom Dana studenata



X

Drage kolege studenti,

Čestitam vam 4. april - Međunarodni dan studenata. Ovo je prilika da obilježimo značaj svih vrijednosti naših studenata - mladost, polet, znanje, vještine, optimizam, ideje, kao i sve ono što društvo čini boljim i humanijim.

Umjesto da ovaj radosni trenutak proslavimo na Pomorskom fakultetu Kotor, obilježavamo ga u uslovima izazova nastalog djelovanjem COVID 19.

Vi ste, dragi studenti, zajedno sa svojim nastavnicima i saradnicima nastavili  savladavanje novih znanja putem učenja na daljinu. Spremni ste da sa velikom željom za izvršavanjem svojih obaveza pratite nastavu i na taj način usvojite nove lekcije iz svih predmeta u ljetnem semestra. Ovo samo potvrđuje, da ste pored znanja, naučili i važnu lekciju života. Zahvalan sam vam na ozbiljnosti i odgovornosti koju preuzimate u aktuelnom trenutku, a uvjeren sam da će Pomorski fakultet Kotor UCG u predstojećem periodu imati puno razumijevanje za sve vaše potrebe.

Dragi studenti, drage kolege, još jednom vam želim sretan Dan studenata sa željom za dobro zdravlje, uspjeh i sreću, u nadi da ćemo se što prije svi okupiti na našem Pomorskom fakultetu Kotor.

Sretno!!!

Dekanat Pomorskog fakulteta 

Broj posjeta : 217